Особливості:
• Ягня є найбільш гіпоалергенним та ніжним джерелом білка, легко засвоюється організмом. Не містить холестерину, багате на вітаміни, мікроелементи та лецитин.
• Індичка – джерело цінного високобілкового м`яса, що містить велику кількість мінералів (селен, цинк, натрій, фосфор, магній, калій) та вітамінів (В3, В6, В12).
• Зелений горох і рис. Білок зеленого гороху містить амінокислоти: метіонін, цистин, триптофан; має низький глікемічний індекс. У поєднанні з корисними цільнозерновими злаками (рисом) засвоєння такого протеїну відбувається максимально ефективно.
• Гарбуз – цінний дієтичний продукт, натуральне джерело корисної для кишківника клітковини, вітамінів і мінеральних речовин.
• Сушений антарктичний криль – натуральне джерело ейкозапентаєнової та докозагексаєнової кислот, необхідних для гострого зору, нормального функціонування мозку й здорової шкіри і шерсті.
• Сушена лохина – природний антиоксидант для боротьби з вільними радикалами, захисту і відновлення клітин організму.
• Сушена журавлина містить антиоксиданти і біофлавоноїди для профілактики розвитку шкідливої мікрофлори в сечовидільній системі. Ці ягоди підтримують здоров’я сечовивідних шляхів, регулюють кислотність сечі і є хорошим кишковим антисептиком.
• Яблука є джерелом пребіотиків (олігосахаридів), що покращують здоров’я мікрофлори кишечника.
• Шпинат – джерело вітамінів групи В. Знижує процеси окислення в організмі, нормалізує артеріальний тиск.